onsdag 21 maj 2014

Varmt!

Mamma började dagen med att lura på mig ett bröst... Hon vet egentligen vad jag tycker om det där himla trugandet, men för husfridens skull höll jag tyst och drack en slurk. Jag vet ju att jag får godare mat efteråt i flaskan. Listigt va?!


När mamma åt frukost fick jag lugga och sprattla i mitt fina gym som har spännande figurer som jag gillar att titta på. Om jag har tur så kan jag nå dem med min hand så att se rör sig lite. 
När jag tyckte att jag gympar klart så vände mamma mig på mage. Jag ska tydligen träna på att hålla upp mitt huvud också. Jag kan det redan,  men ligger här en stund ändå så blir mamma nöjd. 


Idag är det så varmt ute att jag blir rödprickig av värmen när jag sover i vagnen. 
Det är svårt att sova när det är så varmt, så jag höll mig vaken till låååångt efter lunch. Och för att undvika mer prickar av värmen så la mamma mig tillslut inomhus i min säng. 


Inte så kul, jag gillar vagnen mycket bättre, men för hälsans skull så gick jag tillslut med på det...motvilligt.
Nu tänker jag sova tills i eftermiddag för då får vi besök av mammas moster Anna-Karin. 
Det gäller att vara utvilad och fräsch när man ska visa upp sig!



Om jag hinner så skriver jag kanske ett par rader ikväll också. / Olle

2 kommentarer:

  1. Jaaa du Olle ibland är det liksom lika bra att vara tillmötesgående ☺ En annan dag kanske du är lite mer busig och sätter mamma på prov 😉 Ha en bra kväll och hälsa mamma och pappa och storebror. Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Oh va duktig du är Olle att kunna skriva så bra och inte vara äldre Men du brås säkert på din mamma. Hoppas att du snart blir kvitt dina röda prickar , jag läste att du och mamma har varit och shoppat nya kläder som passar bättre i rådande sommarvärme. Önskar dej och familjen en trevlig helg / kram faster Gunilla

    SvaraRadera