torsdag 1 maj 2014

Valborg...

Hej på er och trevlig Valborg eller vad man nu säger...

Vi stannade hemma igårkväll eftersom det bara var 1 grad varmt, stormvindar och tillochmed snöblandat regn på eftermiddagen. Det lockade inte alls att dra iväg med barnvagnen och stå och frysa och huttra vid någon brasa.
Bara Victor var ute på vift, eller rättare sagt så var han hos kompisar och käkade mat och spelade spel. Vi andra satt hemma och ugglade.
Eftersom Olle haft lite ont i magen nu i två nätter så var det skönt att få lägga sig tidigt. Kl 22 var det nedsläckt och tyst här i huset:)

Jag vet inte riktigt vad hans magont beror på men han äter som en häst, 90 ml ersättning/ bröstmjölk ca 6-9ggr / dag, men har lite svårt att göra nr 2. Nu ska vi till BVC tanten på måndag så jag hoppas hon kan ge oss tips på något som hjälper. Det är jobbigt när han är lessen utan att man vet varför...
Och så blir både han och vi trötta när vi inte får sova...

Gäsp!



Nu ska vi strax käka middag och sen blir det 1 maj brasa vid hembygdsgården i Östanbjörke:)





4 kommentarer:

  1. Sempers magdroppar som man köper på apoteket är att rekommendera till lite jobbiga magar...använde det på min lilla tös i början..dock hade vi ju bara ersättning till henne, men fick den rekommenderad från bvc i Sunne ;) sen använde vi oxå den ersättningen som man köper på apoteket(för små spädbarn, som får lite magbekymmer) dom första månaderna...oxå Semper... Hjälpte den lilla magen väldans bra faktiskt!!
    Han är jättegullig Lilla Olle, massa lycka till framöver :)

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare: magdroppar eller specialersättning från Apoteket. min lilla fick också stopp i magen av ersättning. Massage kan hjälpa, handrörelser på magen http://www.tryggabarn.nu/start/barns-sjukdomar/magproblem/kolikmassage , eller tryck upp hans ben böjda mot magen och håll så ett tag, gör lika några gånger.

    SvaraRadera
  3. Det va härligt och träffa er idag på ÖStanbjörke hembygds gård vilken goding ni har.Kram mamma

    SvaraRadera
  4. hur går det med lillens mage?

    SvaraRadera