tisdag 6 maj 2014

Jobb....

Idag har jag haft lite hemmajobb vilket passat utmärkt eftersom det varit riktigt uselt väder ute- 5 grader och spöregn... Varken jag eller hundarna har varit sugen på promenad!
Vad har jag jobbat med då? 
Jo, jag har gått igenom min jobbmejl, beställt lite saker på nätet,  och tagit tag i lite arbete för  fonden.
Vi har haft styrelsemöte och gått igenom vilka barn som ska få sin drömmar uppfyllda nu, och det finns en hel del att undersöka och fixa med innan allt är klart, och ännu är nästan inga barn underrättade, men snart så...
Iår kom det in lite fler ansökningar än förra året, vilket vi är väldigt glada för! 

På eftermiddagen packade jag in Olle och en påse bullar i bilen och åkte till jobbet, där jag vet att det längtats efter att få snoosa bebis...och själv längtade jag efter lite fika med skvaller med bästa jobbarkompisarna:)
Och så var det riktigt kul att få visa vad som gömt sig i magen under alla månader.

(Bilden lånad  från maddes blogg)


Vi hamnade lite i otakt med sovningen idag, så Olle tog kvällen redan kl 19.00
Ska bli intressant att se hur natten blir efter en sådan tidig läggning...
Själv går jag in i koma efter kl 18 på kvällarna. Jisses så trött jag är! Gissar att jag börjat ta igen lite av alla förlorade timmar sömn jag missade under graviditeten. 

3 kommentarer:

  1. Här kommer hälsningar från ett vackert Prag.
    Finns mycket att se här,blir låånga promenader,många ölstopp,god mat.
    Varit fint väder men idag regnar det,shoppingväder:-) hälsa fam kram L+H

    SvaraRadera
  2. Hoppas att Olle slipper ha ont i magen och att ni alla får sova gott framöver. Nu får ni finna er egna rutiner under dagarna när ni är hemma och vi får väl hoppas att det kommer bli en fin vår och sommar så ni får ta härliga promenader för då finns det väl några fyrfota vänner som också blir glada :) Ha det så gott o snosa på! Kram Ida

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder på Olle! Så fint att se och höra dig berätta om er guldklimp :) Detta med magont kan vara knepigt...jag har själv gått runt och vankat på kvällar och nätter med William vars mage var besvärlig. Jag masserade hans mage mycket , det gillade han. Kan vara ett tips...kram Åsa, Torsby.

    SvaraRadera