onsdag 28 maj 2014

Olika dagar...

Dagarna med Olle kan verkligen vara olika... 
Oftast är han nöjd och följer ett " mönster" som jag känner igen och jag kan se och höra när det är dax för mat, sömn osv. Men så kommer dagar som idag när jag kliar mig i huvudet och funderar på vad han egentligen vill... 
Inget har varit riktigt bra på hela dagen, och han har sovit i 5-15 minuters intervaller hela dagen...totalt har han sovit 1 1/2 Tim på hela dagen...Tur att dessa dagar är få, vanligtvis är han en snäll och nöjd kille som sover länge när han väl somnar.
Så efter den här väldigt intensiva dagen var det skönt att få komma iväg ut en stund. Victors klass har avslutnings "hajk"  med övernattning i tält, och en del av klassen sover i ett Tentipi tält som jag monterade upp. Och vilken tältplats sen! 






Vi stannade kvar en stund och grillade och fikade tillsammans med "barnen" innan vi åkte hemöver med Olle som somnade väldigt gott i bilen...:)



Nu ska den trötta mamman också ta och knyta sig, och inatt ska pappan få ta hand om nattmatningen. En av fördelarna med att inte helamma...



5 kommentarer:

  1. Ja, Maria vilket fint minne ni gör för Julia genom fonden.
    Hoppas att Victor har det bra på lägret och Olle du vill väl ha litet uppmärksamhet. Idag kommer Malin Oliver(Olle), Eivor och Amanda hit.
    Amanda skall stanna kvar hos mig. Kram från Ulla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så skönt för dig med lite sällskap Ulla. Hoppas ni hade det trevligt tillsammans!

      Radera
  2. Vad perfekt med dig som tält-uppsättare :) Hoppas de hade en mysig tältnatt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var längesen jag monterade upp ett Tentipi tält, men jag kom ihåg hur man gjorde, och faktiskt så blev det riktigt bra på första försöket:)

      Radera