lördag 3 juli 2010

Vilken drömstart på min semester...

Vaknade kl 7 imorse till en blå himmel som bara gassade sol, och termometern stog på dryga 20 grader...Mmmmm! Det är precis så här det ska vara att ha semster! Hoppas, hoppas att det håller i sig!

På förmiddagen spelade Victor fotboll i Vattenlands cupen här i Sunne.
Två matcher hann de med på förmiddagen och de vann båda två! Riktigt, riktigt bra spelat!
Tyvärr blir man lite lessen när man ser spelarmoralen i en del andra lag...det är en del tränare som verkar tro att de har att gör med elit spelare och inte barn...

Min åsikt är att så länge barnen har kul på planen spelar resultaten inte så stor roll...men våra killar och tränare verkar ha riktigt kul när de spelar och imorgon bitti spelar de semi och har faktiskt chans att spela i final framåt lunchtid...

Jag och Julia låg på en filt och hade det riktigt mysigt i skuggan





Efter matcherna åkte vi till Vattenlandet för att svalka av oss. Julia vågade sig på fritt fall och var såklart jättestolt över att ha vågat.



Bästisen Clara var med, och efter lite funderande så vågade sig hon också på fritt fall...så det var två malliga tjejer jag hade att göra med! För jag är nämligen alldeles för feg för att åka...vilket de såklart påpekade att jag var- en riktig fegis mamma=)



Själv låg jag och läste den här...på engelska! Kan vara bra träning inför englandsresan som närmar sig=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar