tisdag 6 juli 2010

Gomorron!

Victor hälsar från TV soffan att det är sköööönt med sommarlov. Just nu är det sommarlovs morgon som visas.



Igår var vi alltså i Karlstad och shoppade lite och hälsade på min syster Malin. Hon bjöd oss på middag och sen var vi och såg på Eclipse på bio. (För er som inte vet vad Twilight är kan jag berätta att det är fyra filmer i en serie, som är baserade på fyra böcker. Hittills har tre av filmerna släppts, och den fjärde har premiär i höst)
Victor var barnvakt åt Leo, och det gick jättebra. De hade varit ute & sparkat boll på gården och sen gått in & sett på film de oxå.

När jag kom hem på kvällen hade Lena varit här och lämnat en surprajjs till mej=) Hon har varit ute & rest i Sverige i helgen, och jag gissar att hon hittat någon handelsträdgård och shoppat loss.

Jag fick två fina Änglatrumpeter, i olika färger. En vit & en rosa.



Eftersom vädret inte är det bästa idag heller *suck* så ska jag försöka "fånga dagen" och göra en massa bra saker.
Först av allt ska jag ut i löparspåret igen. Efter det ska jag plantera om en del plantor, bla de nya trumoeterna, städa huset och ta reda på en gigantisk strykhög, samt fylla på kylen...trist men nödvändigt! Imorgon verkar det som om solen ska lysa på oss hela dagen, och då vill jag inte ha en massa saker att fixa med inomhs...så- bäst att sätta fart!

2 kommentarer:

  1. Glömde ju berätta att trumpeterna kommer från Skavkulla i Nättraby utanför Ronneby, "THE Änglatrumpet-mecka" =))

    SvaraRadera
  2. Aha, finns det ett Mecka där...?=) Dit måste jag åka någongång. Jag är verkligen jätteglad för mina nya trumpeter och kommer att göra ALLT för att de ska blomma. Idag har de fått nu fin jord och större krukor.

    SvaraRadera