tisdag 18 maj 2010

Min svägerska

När jag skulle parkera bilen efter jobbet kollade jag till i backspegeln...och det stannade till en väldigt snygg bil bakom mig...skumt!

Men det visade sig vara någon jag kände...nämligen en tuff brud i lyxförpackning!

Min svägerska Gunilla! (Peters syster)



Hon var ute och provkörde en bil som hon var vääääldigt sugen på att köpa- och jag kan förstå varför!

Hon och jag har varit och kollat på en ny lägenhet till Peters och hennes pappa idag.
Han bor fortfarande kvar hemma i huset och hans dagar blir mer och mer tråkiga och enformiga...hemtjänsten kommer visserligen några ggr per dag, men de har inte tid att stanna några längre stunder. Det händer allt oftare att Peter får åka upp till honom både två & tre ggr varje dag i olika ärenden. Samt att han inte svarar i telefonen ibland när vi ringer. Och då blir vi så oroliga att något hänt. Och när vi kommer upp för att kolla att allt är lugnt så ligger telefonen utom räckhåll för honom, eller så har batteriet bara laddat ur...det är en ständig oro!
Så därför känns det jätteskönt att han nu kommit till insikt att han vill flytta till ett serviceboende där det finns personal dygnet runt.
Lägenheten han fick var liten med rymlig och ljus. Det fanns stora fönster med fin utsikt över järnvägs stationen, så han kommer att ha fullt sjå med att hålla koll på vilka som åker tåg på dagarna=)

Personalen på boendet var gullig, och det var ständigt två personer i tjänst. Det bodde endast 7 damer på avdelningen nu, och så kommer då Rune att flytta in snart. Han kommer väl att bli som "Tuppen". Hahaha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar