tisdag 25 maj 2010

I´m back!

rsäkta bloggrånvaron...det har varit en hektisk vecka på många sätt & vis...
Vi har flyttat åt Peters pappa, så nu är han äntligen på plats i sin nya lägenhet och han verkar trivas riktigt bra.

Lite annat som hänt under veckan som gått är...

Den obligatoriska hästbilden kommer här...det har ju liksom blivit lite standard att jag visar hästen som Julia ridit på, till hennes stooora förtjusning))



Julia red på största hästen i stallet, Tamir. Och som hon gjorde det sen!!! Om jag får vara en riktig skrytmåns, så tycker jag hon är fantastiskt duktig! Hon bemästrar även de stora hästarna och visar att det är hon som bestämmer, och så har hon en nästintill perfekt hållning. Den här lördagen red de på en bana i ridhuset och provade att trava över hinder, ca 40 cm höga.

På lördagskvällen var det dax för den årliga avslutningsfesten för alla föräldrar i ishockeylaget. Vi överraskades av tidernas oväder...först regn...sen åska & massor av blixtar och på det massor av ishagel, en del hagel var så stora som 3x3 cm. Som tur var kunde vi kura under ett tak när det ruskade som värst.







Men vi gav oss inte, utan väntade ut ovädret, och sen grillade vi och hade hur trevligt som helst hela kvällen. På bilden är det några av föräldrarna som grillar kolbullar, som är typ pannkakssmet fast med skrädmjöl istället för vetemjöl, och så massor av stekt fläsk ska det vara i oxå. Serveras med lingonsylt och kan väl kallas en Värmländsk nationalrätt.


På söndag kväll var hela familjen ute i skogen och fiskade vid en mysig skogstjärn. Vi fick hela 10 aborrar på lite drygt en timma. Barnen var överlyckliga (& ja med) Väl hemma vaslutade vi helgen med nyrökta aborrar. MUMS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar