torsdag 24 september 2009

Norrlandsresan

Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska åka. Det känns som att jag ska åka till världens ände, eller iallfall till ett land väldigt, väldigt långt bort...Lappland- det är så avlägset...

Men jag har rustat mig något enormt inför den här resan. Jag har tänkt ut precis vad som ska packas med. Det är varma kläder, svala kläder ifall det är varmt, träningskläder, regnkläder, reskläder...måste få tag på en resväska GRANDE!
Jag har också tänkt ut vad jag ska sysselsätta mig med på kvällarna, om de blir långsamma. Jag ska ta enormt mycket kort på barnen innan, som jag kan kolla på om jag börjar grina och längtar efter dem...Jag är förberedd på det mesta kan man lugnt påstå!

Jag är en människa som gillar kontroll, och det här är väl mitt sätt att förbereda mig för att vara hemifrån så länge. Vet jag på ett ungefär vad som kommer att hända, så känns det tryggt.

Jag vill egentligen inte vara så här (tråkig?). Jag vill vara en så´n som fixar att åka iväg på oförberedda uppdrag, snabbt som bara attan, utan så mycket planering, eller eftertanke.
Men där är jag inte riktigt i hamn- än!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar