tisdag 11 augusti 2009

Helgen i Orsa

Helgen som gick tillbringades i Orsa.
Dalarnas Jakt & Fiskemässa gick av stapeln på Orsa Grönklitt och vi (Lena och jag) skulle bygga upp ett stort tält där mat och förfriskningar serverades. Ett par småtält byggde vi också upp.
Sen hade vi en egen liten "monter" i det fria där vi visade upp lite annat. Och vad vi slet med det stora tältet... Puh! Det var tungt...men vi fixade det!

Och så här såg den hörna av mässområdet ut, där vi höll till.


Under helgen hann vi också med ett besök på Orsa björnpark som fanns precis brevid mässområdet. Vi hade förmånen att som utställare få gå in i parken efter stängningen, så vi behövde inte trängas med andra direkt...Dessutom blev vi omkringskjutsade i parken på fyrhjulingar med sittkärror bakom, så vi slapp alla hemska backar som fanns i parken. Och det var vi SÅ tacksamma för, efersom vi var ganska möra i benen efter en hel dag på mässan.
Vi såg brunbjörn, isbjörn och en tiger...mäktiga djur.
På lördags kvällen var det grillbuffe för alla utställare på värdshuset, som låg på området. De hade den här mäktiga fondtapeten i matsalen. Och jag tyckte den var så häftig att jag var tvungen att knäppa en bild...
Så här fin utsikt var det från toppen på berget i björnparken. Kanske inte ser så mycket ut för världen på bild...men det var verkligen jättefint!
På toppen fanns det en servering, och där upptäckte jag och Lena ett tält från firman. Nyfiken som jag är var serienumret tvunget att fotas, för senare utredning, så vi kunde ta reda på vem som köpt detta tält och ställt det här.
Och den uppmärksamme kan också se resans enda missöde...nämligen Lenas avbrutna tumnagel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar