fredag 14 augusti 2009

Besök på Slottet

Under vår sista dag i Stockholm hann vi med ett besök i Gamla Stan. Där hittade jag den här mysiga butiken, med ett väldigt bra namn som är lätt att komma ihåg...


Många mysiga gränder gick vi i...
Barnen har precis innan det här kortet togs haft ett glass bråk, därav de sura minerna!
Den ena fick visst en glass som var större än den andras...

Här har vi kommit till slottet
Peter försöker att efterlikna kungen och står och vinkar fint på en balkong


Vaktparad

Ett besök på Gudrun Sjöden butiken kan jag bara inte missa när jag är i Stockholm.
Det är mycket kläder där som verkligen inte är i min stil. Too much bohemé, men om man gillar mysiga koftor och tunikor, så finns det en hel del att välja på!
Och så finns det mycket fina textilier i härliga färger också. Butiken är mysigt inredd med blommor som man kan köpa med sig hem om man vill. Så det känns som en blandning av inredningsbutik, blomsterhandel och klädaffär. Allltihop ryms i två plan i ett gammalt hus med trägolv som knarrar och olika rum för olika klädteman. Absolut värt ett besök!
De här träskorna fick följa med mig hem från den butiken. I love them! Tog på dem direkt i affären och har bara tagit av dem när jag sov inatt. De är så sköna! Riktiga skor. Made in Sweden.
Om jag tar på mina ballerina nu så känns det som att jag går runt med två kartongbitar under fötterna...



Så här glad blev katten Sixten när Julia kom hem. Han låg i hennes knä och kurrade hela kvällen och sen ville han inte riktigt släppa henne. Han sov gott på hennes arm heeela natten.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar