fredag 12 oktober 2012

Hej hej

Ledsen för dåligt bloggande i veckan, men det har faktiskt inte hänt något som varit värt att skriva om...

Höjdpunkten i veckan har ju varit när Stella hälsat på, vilket hon faktiskt gjorde två dagar i rad! Andra dagen låg hon mest och sov och var hur mysig som helst. En stor rosa napp hade hon i munnen och tuttade på eftersom mamma Emma hade fått lite nog av att agera snutte. Alla ni som är mammor vet hur ont det gör i boobsen i början. Och då vill man gärna spara den smärtan tills det ska matas på riktigt, inte bara snuttas!

Annars har veckan flutit på som vanligt. Victor ser man knappt röken av, då det är träning de flesta kvällar i veckan. Och jag har varit så kvällstrött att jag somnat de flesta kvällar när han kommit hem. Tur att vi har en stund på morgonen att umgås och prata lite. Det mesta i hans liv cirkulerar kring läxor och träning just nu, men vi har bestämt oss för att gå på bio nån kväll för att bryta mönstret lite:)

Nu i kväll ska jag åka ner till Karlstad och hämta fina farmor som kommer med bussen från Finspång. Krutgumman är 82 år och åker buss helt själv med byte på Örebro resecentrum. Det tycker jag är riktigt bra gjort!




Tyvärr går det så himla dåligt med förbindelser mellan Karlstad och Finspång, så hon måste åka hem redan på söndag. Hade gärna lånat henne några dagar till:)
Det ska hur som helst bli mysigt att få spendera några dagar med henne.
Även om det är stor åldersskillnad mellan oss så har vi genuint trevligt när vi träffas, och vi kan verkligen prata om ALLT. I somras satt vi en kväll på altanen och knäckte en flaska rött och var riktigt djupa.

Och jag vet en liten som kommer att hoppa högt när hon får se helgens gäst. Det råkar nämligen hamna väldigt mycket mat på golvet när farmor är hos oss....

Ha nu en riktigt fin helg allesammans!


Kram på er!

4 kommentarer:

  1. Hej Maria, Nu får ni ha en bra helg, roligt att
    farmor är hos er. Här är det lövkrattning för
    hela slanten. Nu hälsar du till alla och ha nu en bra helg.
    KRAMAR från

    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  2. Härligt att få rå om di gamle :) Själv ska jag hälsa på min snart 91-åriga morfar och krama om honom lite i helgen :) Må så gott Maria och hälsa dina grabbar!

    Kram Åsa i Torsby

    SvaraRadera
  3. Så go hon ser ut farmor! Hoppas hon tappar riktigt mycket mat nu! ;) Kram Bettan

    SvaraRadera
  4. Ha en riktigt fin helg!!
    Kramar
    Carita Höök

    SvaraRadera