lördag 13 oktober 2012

Bullbak

Alltid när vi är med farmor så börjar vi dagen med en långfika, och då är det kaffe och bullar som gäller. Och då sitter vi och pratar om ditten & datten läääänge innan vi börjar med frukosten.

Imorse fick vi börja dagen med pepparkakor eftersom jag inte bakat. Det har liksom inte varit prio 1 med jobbstart och allt annat som varit.

Så direkt efter frukosten idag så rotade farmor fram allt som behövdes ur skåpen, och vips då hade vi snurrat ihop massor av nybakade bullar.
Och jag lovar att de smakar lika gott som de ser ut:))

Förutom att baka så har vi varit i ishallen och tittat på Victor som spelade mot Charlottenberg. De fick stryk med 3-6, lite trist...
Och så har vi varit till Julias plats. Vi har hört att hennes sten kommit till Sunne, men den hade inte blivit uppsatt ännu... Svinkallt och grått på kyrkogården idag och inget rogivande alls att vara där, så nu sitter vi hemma och ugglar istället.
Vi har tänt en brasa och satt på oss raggsockor, och snart kommer mamma hit på en fika:))

Kram

2 kommentarer:

  1. Va bra att du får fylla frysen med fika! Synd att man inte känner dig personligen... för då hade du fått bjuda mig med dessa underbara bullar! Ha en fortsatt trevlig helg med din farmor! Kram JM

    SvaraRadera
  2. Å va mysigt! Ha det så skönt i värmen innomhus! Kram Bettan

    SvaraRadera