fredag 27 juli 2012

I bilen igen

Som vanligt är det Peter som rattar bilen, vilket jag inte säger nej till. Han kör så bra så, och så ger det mig möjlighet att uppdatera bloggen lite:))

Vi har haft jättefina dagar i Östegötland och har haft tur med vädret hela tiden. Vi har varvat besöket hos farmor med några stopp i ishallen för att se grabbarna in action, och även gjort några riktigt trevliga utflykter.
Skriver mer om det imorgon när jag har tillgång till en riktig dator. En guppig väg och att skriva på mobilen är ingen bra kombo...


Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Oj så åksjuk jag skulle bli att blogga i bilen... Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt att ni fick bra väder och att ni haft en bra vecka. Nu hoppas vi på att det fina vädret kommer till Sunne också. Vi är i Lysekil o ska hämta hem Martin fr hockeyskola och här har vädret också varit bra. Kram på er från Ida m fam

    SvaraRadera
  3. Vill bara säga att ni finns i våra tankar, speciellt då vi gör det som även Julia skulle gjort denna sommar, varit med hästar. Frida hade turen att få vara hästvakt åt ponnyn Cillton en vecka, då hennes ägare åkte till Paris för att se på hästtävlingar. Malin for till Östergötland, bott på en hästgård i Österbymo, (tror jag det hette), och ridit till skogs mest varje dag. Att Julia finns med dom och sina andra kompisar är jag övertygad om.
    Skönt att ni haft några fina dagar för rätt som det är så regnar det ju igen, som nu!

    Solig kram från Annika m familj

    SvaraRadera