måndag 23 juli 2012

En liten rapport från oss...

Vädret är inte det bästa idag, så vi håller oss hemma hos farmor och skjuter på utflykter och sightseeing turer tills senare i veckan.
Farmor är en morgonpigg dam som vaknade kl 4 imorse. Sen gick hon och la sig en stund igen men gick upp för dagen kl 6. Fast hon försökte sig på att smyga så vaknade både jag och Peter. Fast det gjorde inte så mycket att vi kom upp i tid.
Farmor bjöd på kaffe på sängen med bulle och kaka, så himla gulligt! Hon skämmer verkligen bort oss här:)
För att återgälda lite av allt hon ger så har vi skrubbat hennes bil skinande ren på gds hallen på morgonen.
Och så har vi tagit en biltur till Billbäcks, min favorit handelsträdgård! En chokladblomma är nu inhandlad, och en sån har stått på önskelistan länge!
Och så har vi varit till kyrkogården och tänt ljus. Ett för farfar, och ett för Julia. Jag ber en bön att de hittar varandra däruppe, och att han tar väl hand om henne.

Att vara hos farmor utan barn är smärtsamt. Vi har varit här varenda sommar sen barnen var små och haft så mycket kul ihop. Nu är det konstant något som fattas. Hålet i hjärtat gör ovanligt ont.

Dagens glädjeämne är Victor som rapporterat via telefon att han har det SÅÅÅ bra på hockeyslolan, och att vi inte behöver hälsa på idag.
Och så har vi bokat in oss på en tur på Göta Kanal senare i veckan. Hade tur och fick tag på två avbokade platser, annars var allt fullt hela veckan....
Vädret ser ut att bli kanonbra resten av veckan, och en dag på sjön känns därför extra lockande!

Hoppas ni har det bra där ni är!
Kram från oss!

1 kommentar:

  1. Fint med alla små glädjeämnen även om man har det svårt. Kraaam!

    SvaraRadera