onsdag 30 januari 2013

Onsdag...

Även kallad lilllördag här i Värmland:)

Här unnar jag mig ett litet glas rött och några kex med pepparrots ost under tiden jag vilar ögonen på TV'n. Lite gött måste man ju unna sig ibland.


Peter och Victor har tillbringat kvällen i ishallen. A-lags match idag, så inget åkande för Victor. Onsdagar är hans "fri" dag, så det passade ju bra att han tillbringade den på sitt absoluta favorit ställe:)

Själv har jag tränat. Body balance blev det idag. Riktigt skönt att få sträcka ut och träna kroppen lugnt.
Efter det en stund i bastun så man blir sådär härligt varm i kroppen och inte fryser på hela kvällen.

Imorgon väntar en bra dag! Lunch med Lena, och vi ska äta sushi.
På kvällen ska vi trivsla på jobbet och gå ut på lokal och käka ihop.

Och så ska jag försäka klämma in ett besök på Juvelen ( second hand butik) och leta Hawaii skjorta till Peter, och en ful hatt och en tantig handväska till mig själv.
På lördag fyller en väldigt god vän år, och Temat under dagen är " Svenne Rubins"...Inte helt lätt att klä upp sig till det temat om man är tjej. Men jag ska göra mitt bästa.
Har tänkt mig en klänning à la 50 tal med hatt och allt så man blir lite tantig. Det matchar säkert Peter i blommig skjorta och Lantmännen keps bra:)
Och eftersom temat är Svenne Rubins så har det mycket fyndiga födelsedags barnet hittat på att vi ska spela in en Svenne Rubins skiva i studio...
Om det är något som jag inte är bra på så är det att sjunga. Sim tur är är vi många, så jag tänker mima lite fint och låtsas att det är jättekul:)


Nu ska jag ta Pixi under armen och krypa ner i sängen.

Kram på er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar