måndag 4 januari 2010

Vi har besök...

...av söta lilla Diezel!
Lena och Ronny är på semester och då fick vi möjlighet att passa honom.
Julia började att tjata om hund för ett bra tag sen och det här kan vara ett bra tillfälle för oss att se om det funkar med en vovve i huset.
Hittills har det gått bra när hon rastat honom på små korta promenader och hon tar upp bajset utan problem. Det är de lite längre promenaderna som jag gärna vill gå som blir lite jobbiga för henne. Jag går nämligen för fort...
Och så återstår att se om herr Lindgren kan övertygas i den här frågan. Han har nämligen blankt satt nej till en hund. Så nu får vi se om lilla Diezel kan smälta hans hjärta...?

Vår katt Sixten var lite avis den första dagen som Diezel var här. Han mottogs inte med öppen famn om man säger så...men nu när det gått några dagar så kan de t.o.m stå och nosa på varandra och de äter samtidigt, brevid varandra.





En tröööött liten vovve efter en lång kvällspromenad...



Det märks att han inte är en liten valp längre. Det är stor skillnad från förra gången han var hos oss i höstas. Han är så mycket lugnare nu. Och riktigt kelsjuk! Kryper gärna upp i soffan och riktigt trycker sig intill för att få ligga nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar