lördag 16 januari 2010

I stallet igen

Idag var det dax för en ny ridlektion för Julia.
Och det går verkligen framåt. Hon verkar absolut känna sig mer säker i sadeln och hon kan ge tydliga kommandon både med tyglarna och med skänklarna. Och så fort det har gått! Hon har bara tagit fyra-fem lektioner, och redan gjort stora framsteg. Kul!

Idag lärde hon sig att rida lätt trav på "rätt" sätt...förut har hon mest skumpat med på hästryggen, men idag hittade hon verkligen takten.

Nya ridhjälmen som hon fick av mormor i julklapp satt på huvudet!







Själv har jag ägnat eftermiddagen åt att röja ur Victors rum. Jag har rensat ur kläder som är urvuxna och slängt en massa saker som blivit sparade men inte använda. Och möblerat om HELA rummet. Tagit bort en stor byrå och sorterat in alla kläder i garderoben.




Själv visade han inget större intresse för att hjälpa till... jag och Julia fick ropa på honom när vi möblerat klart hans rum, men nej... han tyckte inte att det blev så bra...och så lommade han iväg till datorn igen...han har lärt sig spela poker på spela.se och det är visst det mest intressanta man kan göra nu enligt honom...Men vi gav oss inte, utan svängde runt möblerna i rummet en gång till (här måste jag bara påpeka att möbeltassar är grymt uppskattat. Man kan ju dra möblerna hur mycket fram och tillbaks som helst, utan att det blir en endaste repa i golvet. Me like!). Och då, tillslut blev han nöjd, guldgossen=)

1 kommentar:

  1. Blev ju jättebra i hans rum! Ska bli kul att se!

    SvaraRadera