fredag 11 juni 2010

skolavslutning forts....

så är det nu äntligen sommarlov för barnen.

Kyrkan var fullsatt av finklädda barn och föräldrar. Barnen bjöd på fina sommarsånger och Julia spelade några låtar på tvärflöjten med några andra elever från Kulturskolan.

Efter kyrkan firade vi med att är lunch ute på Kinarestaurangen här i byn, och efter det var det några timmars jobb som väntade. Och nu är det så äntligen lite ledighet som väntar=)

Vår familj har ikväll tillökats med Ebba, Julias klasskompis som ska sova över, samt två nya käpphästar, Molly och Perov.

Tjejerna har skuttat runt med sina hästar på vår inglasade altan, och där har de haft hinderbana, samt dressyruppvisning, för det spöregnar ute.
De är verkligen helt underbara när de leker... När de har haft uppvisning så har de först skuttat runt lite på "hästarna" och sen ridit fram som för att hälsa på domaren...lek, men ändå allvar. Så gulligt!
Det gäller att hålla sig för skratt, för om man så mycket som drar på smilbanden, så kan det bli katastrof! Men måste visa respekt=)

Imorgon bitti ska de få fixa sin frukost själva för jag och Peter ska upp till Peters pappas hus och börja röja tidigt, tidigt. Huset ska ut till försäljning nästa vecka, och en makeover är minst sagt nödvändig innan det kan visas!

Så ingen ro, ingen vila. Imorgon åker arbetshandskarna på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar