söndag 13 juni 2010

Ridlägret

Idag är det dagen D, för både mig och Julia=)

Ridlägerdax, och jag tror det pirrade lika mycket i min mage, som i Julias när vi for iväg. Det är första gången hon ska vara bortrest "ensam" i flera dagar.

Nu är hon installerad på Stall Sylva i Västerrottna och hon har fått sig den hästen som hon ska sköta om den här veckan.
När vi kom dit så var det lite genomgång med de andra deltagarna, och de fick presentera sig för varandra.



Schemat för dagarna ser ut såhär...



Och så var det dax att hämta in hästarna från hagen.



Julia fick en ponny som var ca 130 cm hög. Alldeles lagom nu när hon ska tränsa och sadla alldeles själv.



Med på ridlägret var 3 andra tjejer som Julia känner lite, de andra tjejerna var hitresta från andra kommuner.

Nu hoppas jag att de får en riktigt rolig vecka tillsammans med pållarna. På tisdag kväll ska vi åka dit igen och hälsa på, för då fyller Julia 10 år.

3 kommentarer:

  1. Gud vad fort det går !!!! Jag tycker inte det är längesedan vi passade Victor när ni åkte in till sjukhuset, fast det var nog nån dag innan hon föddes tror jag =) Jag har ett kort här när Victor sitter i knä på Mathilda

    SvaraRadera
  2. Gud vad fort det går!!!! Jag har ett foto här hemma när Victor sitter i knä på Mathilda, jag tror ni var in till sjukhuset på nån kontroll strax innan Juli föddes =)... På onsdag fyller Simon 11 år =)

    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Vad kul för Julia att va på ridläger,som hon har väntat. hoppas hon får en fin vecka. ska bli kul att hälsa på imorgon ,då hon fyller 10 år. Kram mamma

    SvaraRadera