fredag 1 maj 2015

Mycket nu...

Det är många bollar i luften nu...
Tapeter ska väljas till nya lägenheten- i alla rum dessutom...beslutsångest deluxe! 




Tror dock jag har klart för mig vad jag vill ha i de allra flesta rummen nu (efter många turer till tapetaffären) och med fina smakråd av syrran! 

En hel del barn ska få sina drömmar uppfyllda av fonden och just nu fixar vi för fullt med allt som ska ordnas och köpas. Utdelningen sker 25 maj.

Skolan... jag har faktiskt varit nära att lägga ner studierna ett par gånger senaste månaderna. Det finns liksom ingen tid eller ro för dem. Lösningen har blivit att jag flyr fältet och åker till ett par släktingars sommarstuga som de inte använder just nu. Där sitter jag en gång i veckan och gör alla uppgifter tills de är klara. När jag kommer hem är jag som en isbit eftersom stugan inte är uppvärmd... Jag är så nära examen nu så jag vill verkligen bli klar även om det är tufft!

Saker ska säljas, saker ska köpas, saker ska delas...ett helt projekt! Idag ska jag kolla på en liten bil som jag hoppas ska bli bra. 

Jobbet en dag i veckan och träningen är det som gör att jag får energi och orkar, för det har varit och är en jobbig tid. På jobbet finns empati, goda vänner och alltid många skratt. På träningen får jag svettas ur mig stressen och fylla på med endorfiner och en stund av lugn och ro i bastun om jag har tur:) 

Olle är inne i en superaktiv period och ibland längtar jag faktiskt tills han ska börja på dagis... Tur för honom att han är vårt lilla charmtroll! Hans glada humör och skratt gör att han är omöjlig att bli "arg" på:) Skåp rivs ur, det skriks HÖGT när inte egna viljan går igenom, det bits en del, Pixi jagas friskt, allt ska i munnen och så ska det gärna klättras nu också...
Inte många lugna stunder med andra ord, men det är väl så det ska va. 





Victor blev tillslut frisk efter 10 dagars feber som åkte upp o ner. Han var riktigt klen och gick ner 3 kilo så han har en del att ta igen...

Så, nu vet ni lite om vad jag pysslar med på dagarna. Ska försöka göra en uppryckning här på bloggen för jag vet att ni är många som kikar in.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar