måndag 25 maj 2015

Den lilla marodören...

5 minuter vid datorn, och då passar Olle på att göra "hyss"...






Vilken energi den lilla marodören har alltså! Och så fort saker sker! Så fort man vänder ryggen till så hittar han på något bus...Och det gäller att ha stenkoll på några speciella saker. Alla toadörrar måste vara stängda, annars har man hela toarullen utspridd i huset, eller så står han och vevar med handen i toaskålen, och när jag kommer på honom stoppar han in handen i munnen och säger mmm ed ett leende på läpparna. Eller så ligger hela badrumsskåpet utvänt på golvet. Och är grinden till trappen inte stängd så är han uppe på övervåningen på 15 sek...
Dukar på bord, och dekorationer som ljuslyktor på vardagsrumsbordet är bara att glömma...
Nu har han pippi på ljusknappar...det betyder att vi får dra ur alla sladdar till fönsterlamporna annars så åker de i golvet.
Gud vad jag hade förträngt just det här intensiva med att ha barn. Jag minns inte alls att det var så här med Victor och Julia. Men det var det ju antagligen:)
Tur för lilla Olle att han är en sån go o glad skit för det gör att han kommer undan med det mesta. Det är svårt att hålla sig för skratt när man ska vara lite sträng och säga aja baja:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar