lördag 2 maj 2015

Slut på en fin tid...

Min kära syster ska börja jobba på måndag och Olivia ska skolas in på dagis av sin pappa Magnus...
Känns faktiskt lite sorgligt, som om det är slutet på en väldigt mysig tid vi haft tillsammans...
Vi har ju träffats både nu och då sådär mitt i veckan. Strosat runt på stan, lunchat och fikat, sovit över, tagit ett glas vin när de små somnat och bara haft det mysigt.
Nu kommer vi självklart försätta träffas ändå, med livet blir ju lite annorlunda när man jobbar och livet är så mycket mer inrutat. 

Det är alltså Olivias pappa som ska ha hand om henne under inskolnings veckorna och eftersom han är " lite ovan" att ha henne själv har Malin gjort ett litet körschema för dagen som jag var tvungen att fota...


Vi skrattade gott åt det och undrade vad som händer om hon vaknar 7 istället för 8... Eller om hon bajsar och ska ha ny blöja på någon av de tider som Malin inte skrivit upp, eller om hon vill äta på någon annan tid än vad som står på schemat..jaja, jag hoppas han fixar det ändå, och att Olivia trivs bra på sitt dagis och att Malin kan slappna av och fokusera på att jobba istället för att " bara vara hemma". 

Sötnosarna igår när vi tog en fika tillsammans mellan provkörning och bilköp.




4 kommentarer:

  1. Ska nog " förfina" schemat lite innan måndag, haha! Viktigt att ha koll på sakerna:)

    SvaraRadera
  2. Du får göra ett "plan B" schema ifall något händer som gör att han måste avvika från det ordinarie dagsschemat:) Gud va han ska va svett innan du kommer hem:)

    SvaraRadera
  3. Tror att det kommer va en lättnadens suck varje dag jag kommer hem, haha!
    Ja, det är lustigt hur man än " spindeln i nätet" och ordnar och fixar allt men själv sätter man sig alltid sist! Typiskt mammor:)

    SvaraRadera
  4. Men så härlig tid ni haft :) Ni får se till att planera in träffar framöver ändå. Ska Olle börja på förskola till hösten också? Må så gott! Kram Ida

    SvaraRadera