tisdag 2 november 2010

Höstlov...

Barnen har höstloiv från skolan, men jag och Peter jobbar på som vanligt=(
Semestern i Egypten hägrar och motiverar jobblusten fast barnen ligger i sina sängar och sover gott när vi lämmnar huset på morgonen...och för egen del kan jag faktiskt inte ta några extra dagar nu när barnen är hemma...jag är faktiskt osäker på om mina semester dagar räcker ens till egyptenresan...

Victor är som vanlig i ishallen och filar på skridskotekniken på allmänhetens åkning. Han spenderar LÄTT 6-8 timmar där varje dag nu på lovet då de har extra timmar för alla lediga barn. Han pockar med sig en matlåda så han ska slippa åka hem och förlora viktig istid. haha- snacka om att han är hockeyfrälst. Han lever verkligen för det här!

Julia däremot fick jag akut dåligt samvete för igår...när jag kom hem på lunch hade hon typ inte kommit ur morgonrocken än. När hon är lite trött och inte har kompis blir hon lätt apatisk och kommer sig inte för med något alls.
Ett telefon samtal till min lilla mamma fixade dock saken... Hon ryckte ut och hämtade hem henne till sig- och vips så har de planerat hela veckan tillsmammans. Det ryktades om kalas i Karlstad idag- kallmålningskurs ikväll- badhus imorgon och gud vet allt. Genast känns mitt samvete lite lättare..

Julia var på Halloween kalas häromdagen hos sin kompis Emmie. Jag fick äran att sminka dem innan- och så här blev resultatet...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar