fredag 12 november 2010

Fredag- igen...

jag har sagt det förut- och jag säger det igen... Veckorna går ruggigt fort nuförtiden!!!

Om jag ska berätta lite om vad jag gjort i veckan, så kan jag tala om att jag velat mellan Vaccinets vara- eller icke vara i vår familj inför Egypten resan...och vi har nu kommit fram till att vi tar Hepatit A vaccin, eftersom det verkar vara risk med att äta mat som kan vara Hepatit "smittad".
Jag och Julia behöver få nya doser med stelkramp, men ett Vaccin som heter Decoral mot kolera hoppar vi över... Varför då då? - Jo, för att i Egypten finns inte Kolera, så jag kan inte förstå varför Vårdcentralen rekkommenderar att man tar det överhuvudet taget...dessutom var det hiskeligt dyrt. 495.-/ person.

Det har jag alltså ägnat några timmar åt den här veckan.
Sen har jag tränat också. Body Balance och Body Pump. Det ena ger muskler, det andra ger sinnesfrid och en utstretchad kropp. Bra mix tycker jag själv. Det är bäst att slipa på formen nu när man snart ska visa sig i bikini i två veckor=)
Min vinterkropp är annars inte något jag luftar annat än på badhuset- och då helst med en handduk runt mig. Varför syns alla skavanker och celluliter extra mycket när man är vinterblek?

Helgen står alltså för dörren och vi har inga speciella planer i familjen. Det blir säkert någon ishockeymatch - jag har inte riktigt koll på hockey schemat, det lämnar jag med varm hand över till Peter. Bara han talar om när Victor är med är jag nöjd=)

Annars ska vi mest bara vara hemma och mysa. Jag känner för att lägga mig under en filt i soffan och bara krama mina fina barn hela helgen. Och kanske sticka på en raggsocka. Och laga god mat som inte ska bestå av pasta, för det har jag ätit hela veckan i olika former...

Men först ska jag försöka lista ut vem som åker ut ur Idol ikväll...Vi har en tävling på jobbet där det går att kamma hem en del slantar om man bara gissar rätt...på vem som vinner hela Idol tävlingen- och vem som åker ut varje vecka (lite förenklad version). Hittills har jag röstat på att Geir ska åka ut nästan varje vecka, utom förra veckan då, när han faktiskt åkte ut. Typiskt. Men den här fredagen ska jag göra bättre research innan jag gör min röst hörd.

Så- trevlig helg till alla er som läser! Och en stor kram på er!


1 kommentar:

  1. Fick höra av en som åker till Egypten nästan varje år, att den enda vaccin han tar är kolera-vaccinet... den hjälper tydligen mot alla möjliga typer av magsjuka och det är tydligen lätt hänt att bli magsjuk där... så även om det inte är kolera, så är det nog otrevligt att bli magsjuk...

    SvaraRadera