fredag 27 januari 2012

Äntligen fredag!



Den här veckan har varit den första "fulla" veckan på evigheter för min del. Jag hade ju den stora lyxen att vara helledig mellan jul & nyår, och sen åkte vi på semester. Så jag har inte gjort en hel vecka på en hel månad. Oj, vad previligerad jag känner mig när jag tänkter efter:)



Högsäsongen har helt klart stillat sig på jobbet, annars skulle jag inte sitta och ta kort på mig själv vid skrivbordet! När det var som värst i november så satt jag på samma ställe och kippade efter andan och försökte hålla ihop mitt lilla huvud så det inte skulle braka ihop. Det var ett ruskigt tempo hela hösten!
Men nu är det ett betydligt behagligare tempo, de flesta skidbackarna verkar ha startat igång och ordnat det som inte funkat, och dagarna rullar nu på utan att det är en massa stress hela tiden.

Chefen är på semester i Thailand just nu, så jag försöker sköta lite av hans jobb på dagarna, även om det är SVÅRT. Jag fattar ju inte riktigt hur pumpar, kompressorer och andra snöanläggningsdelar funkar. Men om någon ringer och vill ha hjälp så ser jag till att slussa dem vidare till mina duktiga kollegor istället.
Men nu är det fredag och ikväll väntar en "kort kväll hos Ronny & Lena tillsammans med mamma och Kenneth. Vi ska kolla igenom allas kort, och Lena skulle visst bjuda på något gott att äta.
Imorgon förmiddag väntar ishallen, då Victor spelar match. Sen ska huset få sig lättare städning. Och Pixi ska få en lååång promenad.
Och på söndag ska jag och barnen åka till Karlstad, de ska kolla på nya mobiler (för sina julklappspengar). Julia är helt inne på en Sony Ericsson x-peria x10 mini pro(tror jag den heter), och Victor var lite osäker på om han ville byta, men han hänger med ändå.
Däremellan ska jag läsa i en ny bok jag precis börjat på som verkar vara vansinnigt spännande. Eldvittnet av Lars Kepler

TREVLIG HELG PÅ ER!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar