fredag 2 mars 2012

Rätt ställe!


Igår var det torsdag och Julia hade tid på Sportmedic här i Sunne för sin onda rygg. Jag har själv varit patient här och vet att de är jätteduktiga.

Peter följde med som stöd, för den här gången tänktye vi inte ge oss förrän hon verkligen fått hjälp. När jag var med henne på sjukstugan förra veckanså kände jag mig på något sätt bortkollrad av läkaren som kollade på hennes rygg i 30 sek och sen bara ordinerade tabletter. Är det vård?

Hursomhelst-När jag fick se skylten på dörren så kändes det som att vi verkligen kommit till rätt ställe! Skönt!


Julia i väntrummet före behandlingen.
Lite pirrig för jag har skrämt upp henne och berättat vad akupunktur är för något...


Inne i beh rummet ville jag inte ta kort. Men det blev än en gång konstaterat att det rör sig om en inflammation i en ryggmuskel. Hon fick också behandling med en laserapparat över de onda musklerna. Och idag har hon varit på ytterligare en behandling.
Hon känner ingen markant skillnad av behandlingarna- än, men ska fortsätta gå till samma ställe några gånger till.
Vi blev dessutom rekommenderade att köpa en kyl & värmedyna på apoteket som vi stoppar i frysen i ett par timmar så den blir riktigt kall, och den lägger vi sen på det onda stället.

Vi har hela tiden behandlat med värme, men kyla ska visst vara bättre!



Nu känns det iallafall som att vi kommit till rätt ställe med hennes onda rygg. Det är så jobbigt att som förälder stå helt maktlös när barnen har så ont. Det enda jag kan göra för att lindra är att stoppa i henne värktabletter, och det har jag gjort nu i tre veckor. Och det känns liksom inte helt rätt. Det är ju inte en långsiktig lösning. Nej, det är bättre att någon som kan ryggar tar över det här så får vi hoppas att hon snart blir en glad, pigg liten Julia igen:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar