lördag 3 mars 2012

Lördag...

Den här bloggen börjar likna en riktig sjuk blogg just nu...hoppas ni står ut!?
Idag har jag legat i sängen mest hela dagen. Ögonen rinner HELA tiden, och jag känner mig riktigt genomförkyld. Nyser, snörvlar och är allmänt klen:(
Men jag har iallafall tagit mig in i duschen och jag hasar inte runt i pyamas utan hasar runt i mysbyxor och raggsockor. Bästa kläderna när man är sjuk!
Och när jag ändå har legat raklång i sängen hela dagen så har jag lagt upp en massa ur- rensade kläder på Blocket. Det är ett typiskt evighets projekt för mig.
Jag rensar några gånger/år och tänker att "det här ska jag sälja"... det brukar sluta med att det blir tippen iallfall. Eller syrran som tar över det jag inte vill ha längre. Men nu kanske det förhoppningsvis kan komma in några kronor tillbaks till mitt lätt övertrasserade klädkonto:)


Jag hittade även några roliga sdor på nätet där man kan skriva ut påskbrev gratis. Så det har jag och Julia roat oss med på eftermiddagen.























Nu väntar snart Tacos, och sen blir det Melodifestivalen på TV:n och se vilka som går vidare till Globen & finalen nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar