tisdag 7 september 2010

Här kommer lite bilder från den senaste veckan

Victor sportar på i vanlig ordning.



Han gillar verkligen att röra på sig!
Nu har han börjat på innebandy också, som han ska träna 2 ggr i veckan.
Det betyder att det är träning mån- fredag, och oftast någon match på helgen.
Nu är fotbolls säsongen snart slut, så då kanske det blir liiite lugnare för honom. Det är ett pressat schema han har nu när skolarbetet tar så mycket tid. Men han har valt det här själv, och så länge han tycker att det är kul, och inte läxorna blir lidande så får han hålla på.

Julia fortsätter med sin ridning på fredagar. Hon har kommit upp en grupp, och ska prova på galopp för första gången den här veckan.
Hon har även hittat en ny kompis på skolan som har en egen pålle i grannstallet till ridskolan, och de brukar hänga i stallet nån dag i veckan och då får Julia "privat" undervisning av henne. Det tycker hon är jättekul!




Lite pyssel hos mormor har vi också hunnit med. Här är Julia och mormor i måleriet och gör en fin dörrkrans av lingonris.





Den här lilla damen tror jag har kommit in i något slags tonårs trots...



Pixi har börjat med lite ovanor som jag inte riktigt gillar. Hon verkar tycka att livet leker och att det är fritt fram att bete sig lite hursomhelst. Men bara för att hon är liten och söt så får jag ta i med hårdhanskarna ibland och ta ner henne på jorden....
Den här veckan har hon "lärt " sig att ta sig ur sin bur på egen hand...på något sätt får hon upp dragkedjan med två löpare, så när jag kommer hem på lucnch har hon typ party... gnagt på skor och gjort nr 2 på finmattan!Fy katten! Nej, nu får det bli en uppfostrings kurs som gäller för henne. Även om hon är liten, så är hon en hund, som ska veta sin plats.


För övrigt så har vi varit på skördemarknad i helgen, och på marknad i Filipstad (Oxhälja). En av Sveriges största marknader var det någon som sa...och det tror jag på. Jag orkade gå över halva marknaden, sen var jag less.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar