söndag 17 januari 2010

Söndag

Dagen har ägnats åt att rensa, rensa, sortera och slänga saker.
Nu är det det sista rummet i källaren som ska få sig en ordentlig omgång. Vi ägnade förra vintern och hösten åt att renovera övriga rum i källaren, men framåt vårkanten så tog energin bara slut, och vi beslutade oss för att ta en paus i renoverandet.

Men nu så är skjortärmarna uppkavlade och vi är laddade att ta tag i det här igen. Allt är urröjt och sorterat. Nu ska vi måla väggarna och lägga klinkers på golvet. Byta golvbrunnar och ta bort en del gamla vattenrör. Bilder kommer när det är klart!
Tanken är att det ska få vara ett förråd, och så småningom kanske ett badrum med bastu...men just nu är förvaring mer prioriterat än ett badrum till.

Victors rum är nu helt klart. Och så här blev det.

Tv spels hörna



Säng



Och skrivbords hörnan




Och när det blev så bra i Victors rum, blev Julia också sugen på att göra om lite...så jag har hjälpt henne att flytta på en hylla och srivbordet. Hon har haft sin bästis Clara här, och de har pysslat på rummet hela dagen. De har rensat, dammsugit,plockat i och ur bokhyllan alldeles själva...Mest nöjd blev Julia med nya placeringen av skrivbortet.
Det blev ju en utmärkt plats att leka affär på...så nu har de suttit i flera timmar och lekt med en gammal kassa apparat. Fantasin är det igen fel på iallafall=)





Nystädad bokylla




Själv har jag knappt andats frisk luft på hela helgen, så nu ska jag ge mig ut på en lång promenad i mörkret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar