tisdag 26 januari 2010

Över 1 ½ dygn...

... har passerat sen jag fimpade för sista gången.
Det är många konstiga tankar som far genom huvudet när man slutar röka ska ni veta!
Så här kan jag sitta och tänka ena stunden...

"Åh, va skönt att slippa gå ut efter kaffepausen, eller efter maten också för den delen...och härligt att inte lukta rök...ja, jag tror minsann att jag känner shampoo lukten i håret än..haha...härligt...wihooo, jag är rökfri!!!!"

För att nästa stund tänka så här...

"Men herregud vad tomt det känns. Ska jag aldrig mer röka nu...? Var det ändå inte ganska gott att ta en cigg efter maten. Jag kanske ska börja smygröka när ingen ser. Smygröka både för dem på jobbet och de hemma. Men tänk om Peter också vill smyga. Då får vi röka när barnen lagt sig på kvällen. De skulle inte bli glada om jag började igen...verkligen ledsna...!"


Jag börjar känna mig lite lätt schitzo av det här. Men det känns ändå som att jag har bestämt mig. Jag har slutat. FÖR GOTT!
När suget blir för svårt och den där hemska cigarett rösten tenderar att förstöra mitt beslut jag en nikotintablett eller ett tugummi. Så går det snabbt över. Ganska enkelt.

Men allra värst är det på morgonen. Det känns som om att jag har något konstigt filter framför ögonen som gör det fruktansvärt svårt att fokusera. Jag vet inte om det har något samband med rökningen. Det kan bara vara så att jag är förbaskat morgontrött också!

1 kommentar:

  1. Jag hejjar på dig och tror bestämt att du kommer att fixa detta. De säger ju att det är värst i början, så det kan ju bara bli bättre :-)

    SvaraRadera