fredag 17 oktober 2014

Veckan...

Fullspäckat att göra denna vecka, vilket är lite märkligt eftersom almenackan varit ganska tom...men någon tid att skriva här här det hursomhelst inte blivit.
Lilla herr Lindgren tar upp mer och mer av min tid och kräver också mer underhållning av mig på dagarna, vilket är riktigt roligt. Han är så kul att umgås med! Huset kräver sitt, likaså Pixi. Och så   ska kylen fyllas och tvättmaskinen snurra några varv varje dag...och så vill jag gärna träffa Noi och laga lite ny mat...det gäller att planera dagarna även om jag "bara är hemma". 
Den här veckan har vi dessutom firat min brorsdotter Stella som hunnit fylla 2 år och blivit en otroligt söt och väldigt bestämd liten dam! 


Vi har också skickat ut inbjudningar till dop och försenat 50 års kalas...


Testat nya åkpåsen och sittdelen på vagnen...( som jag inte gillar... liggdelen åker på igen och så får det bli en helt ny sittvagn istället!)


Jag får hjälp när jag städar nuförtiden...dammsugaren är SÅ kul!


Och så plockas det i köksskåpen med stor koncentration också...


Egna rummet undersöks...


Och så avslutade vi veckan med ett besök på mitt jobb... Efter nyår börjar jag jobba 1 dag/ v och jag vill hålla mig lite uppdaterad om vad som händer på jobbfronten. Världens godaste arbetskamrater har jag ! De backar inte för lite degel iallafall😉


1 kommentar:

  1. Naaaaw lilla godingen, vi får göra en lekhörna så han kan vara med och gosa med oss på dagarna <3

    SvaraRadera