måndag 20 oktober 2014

Måndagen...

Ja då har veckan ramlat igång efter en helg fylld av läsning... Jag måste verkligen lära mig att inte spara allt till helgen hädanefter. Det blir för mastigt för mig och så blir jag sur när alla andra i familjen umgås och har det trevligt medan jag ska sitta och koncentrera mig...vilket jag inte lyckas med när jag har ett öra på vad de andra gör hela tiden...Studieteknik trot jag det kallas och det ska jag öva på från och med den hör veckan:)
Lite hockey har det också blivit i helgen och victors lag vann med hela 6-1 över Arvika:) Olle var med HELA matchen på läktaren och var så nöjd så! Fostrar vi ännu en hockeykille tro?

Och lika nöjd som han var igår, lika missnöjd har han varit idag! Noi och jag åkte till Karlstad för att shoppa mat och lite annat och oj vad han INTE gillar att gå i affärer!!! Sova ville han inte heller göra. Vi fick skippa några av affärerna vi ville besöka och åka hem istället med en grinig kille, och väl hemma så blev livet riktigt bra igen. Jag nästan hörde hur han drog en djup suck av välbehag när vi klev över tröskeln...En riktig hemmamysare alltså! 6 månader och styr morsan med järnhand. Herregud, hur ska det här gå:)

Dagens behållning för min del blev lunchen- en sushitallrik. Så gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar