torsdag 2 januari 2014

2 januari 2014...

Var tvungen att skriva ut datumet bara för att känns hur det kändes... 2014...Jag  hoppas så att detta blir ett bra år för mig, och familjen och för alla nära. Att vi alla får ha hälsan och att vi blir 4 i familjen i April, och att lilla bebis ska må bra i min mage fram tills dess.
Just hälsan är något som jag verkligen önskar, den kan inte tas för given! Under året har jag hört om så mycket konstiga saker som hänt både unga och gamla, så man inser att om man är frisk så har man faktiskt allt! Är man sjuk önskar man inget annat!

Nu har vi alltså varit i södra Sverige och firat nyår med goda vänner.(  Första gången under min och Peters tid tillsammans som vi firar utanför Sunne.)
Vi har haft trevliga dagar med god mat och trevligt umgänge. Igår rundade vi av resan genom att åka in till Malmö och bars strosa runt en stund på stan och så slank vi in på ett mysigt café och åt gott. På kvällen blev det tv och kortspel.

Imorse började vi hemfärden ganska tidigt och landade intill hemma framåt eftermiddagen. Och som alltid- borta bra hemma bäst! Det tyckte hundarna också som tog ett par glädjevarv i huset efter den långa bilturen. Båda två har varit som änglar i bilen och skött sig väldigt bra när vi varit borta. Bara Doris som inte är riktigt rumsren än och lämnar lite spår här och där...

Ikväll blir det en tidig kväll. Jag ska försöka ladda om så jag orkar jobba imorgon. Sömnen är fortfarande kass pga smärtor i bäcken/ höfter, och även om det kommer någon bra natt ibland så  sover jag I snitt 3-5 timmar/ natt. Alldeles för lite:(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar