lördag 20 juni 2015

Midsommarafton...

Dagen började med att jag plockade alla möjliga olika blommor jag kunde hitta i skogen & trädgården för att göra en varsin krans till mig & Olle och en bukett att sätta hos Julia.


Gjorde små buketter som jag föste ihop på en stomme jag virat ihop av björkris.


Tyckte de blev riktigt fina!


Vi var bjudna till mamma och hennes Kenneth på midsommarfest med lite andra släktingar o vänner.

Midsommarstång, sill & potatis, fiolspelande, femkamp och andra trevligheter fick vi vara med om. En riktigt mysig kväll! 








Paul från Luxemburg ( Moniques son) hade bilat upp med en vän och de fick vara med & uppleva en riktig svensk midsommar med allt vad det innebär hos oss. Middag i gamla ladugården, snapsvisor, och dans  till små grodorna... Jag frågade om de tyckte vi var knäppa, men det tyckte de visst inte:) Paul har blivit så förtjust i Sverige att han gått svenskkurser senaste året , och faktiskt blivit riktigt duktig! Han är visst singel nu också så jag föreslog att vi ska hitta en svensk flickvän så har han anledning att komma hit lite oftare:)





Försökte få till en bild på småttingarna i sina fina kransar, men ni ser kanske vadOlivia  tyckte om att ha sin krans på huvudet...inte så populärt!!!


Olle och jag höll ut till kl 11 sen ville han absolut hem & sova så då packade vi ihop oss och for hemåt. Han var så duktig hela kvällen och var bara glad och lycklig över att få vara med bland alla människor. 




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar