lördag 4 april 2015

Hej från sjuklingarna...

Skitpåsk säger jag bara! Vi som hade så mycket roligt inplanerat! Nu har vi bara hängt hemma i 3 hela dagar och haft så trååååkigt! Inte ett endaste ägg eller godisbit har jag fått ner. Vi får helt enkelt ta igen det med en massa god mat när magarna är stabila igen!

Lena och Felicia var modiga och kom hit på en fika idag, helgens roligaste happening- och snälla Lena hade med sig så fina presenter som hon gjort alldeles själv!
Det här fick jag- fina glas/ mugg underlägg sydda av jeanstyg. Uppskattat eftersom jg inte äger några underlägg sen tidigare.



Olle fick en vimpel med söta får och vita stjärnor. 




Båda sakerna kommer bli välanvända och när vimpeln kommit upp i Olles rum ska ni få se hur den ser ut uppsatt. 
Tusen tack Lena- och hoppas ni inte fick med er några baciller från oss...

Peter åkte till Trollhättan tidigt imorse för att se Victor spela, så jag och Olle har hängt själva hela dan. Tagit några promenader, gungat i lekparken och njutit av solen i uterummet, för någon värme att sitta ute i kan man inte säga att det är. Jag har fortfarande dunjacka och mössa när jag är ute...punka på vagnen idag så jag har bärt Olle mest hela tiden utomhus. 


Igår fixade vi till lite påskfint hos Julia. 


För 3 år sen firade vi påsk i Gbg på sjukhuset... Minnena är fortfarande glasklara. Påsken 2013 minns jag inte vad vi gjorde men påsken 2014 kom Olle till oss, så påsken kommer alltid att va tudelad av glädje och sorg i mitt hjärta. 

Nu ska jag avrunda och hoppa i säng och hoppas att morgondagen blir lite bättre.

Glad påsk på er!


1 kommentar:

  1. Fyy va tråkigt att vara sjuk :( Å speciellt när man har besök som man gärna vill umgås med. Hoppas Olle &Victor slipper *skiten* o att ni piggnar till. Här har påsken varit lugn på hemmaplan. Må så gott! Kram Ida

    SvaraRadera