torsdag 2 april 2015

Glad Påsk!

Nu var det riktigt längesen jag fick till ett inlägg här! 
Tiden har inte riktigt täckt till senaste veckan... Det har varit så många visningar av huset... Förra torsdagen var den "stora" visningen och då kom ca 15 familjer, och tittade. Det var tydligen trångt med över 30 pers och mäklarna hade fullt upp hela tiden så några har hört av sig efteråt och bett att få kika igen. Alltså har mycket tid ägnats åt det, och att hålla "undan" allt som gärna samlas på hög. 
Samtidigt så har Olle  haft feber och varit vissen. Risig i magen och dålig matlust... Jag trodde det var nya tänder på G, men inatt vaknade jag och Peter samtidigt och mådde bara så pyton. Magsjukan... Oh my säger jag bara, så risiga vi varit idag. Legat i soffan som två kollin- helt orkeslösa, och stackars Olle har fått sysselsätta sig en hel del själv och har nog haft en tråkig dag...
Lite typiskt att det kommer just nu när våra vänner från Lund är i Sunne på besök över påsk:(

Victor åkte till Trollhättan tidigt imorse på en hockeycup, och jag hoppas så mycket att han ska slippa detta elände. 

I veckan fick jag också klart med vart jag ska flytta. Jag hade sån himla tur och fick en fin 4:a i ett tvåfamiljshus centralt i Sunne inte så långt från där vi bor nu. Som jag dessutom får rejält uppfräschad innan inflytt.
Väldigt intensiv vecka med andra ord, så mycket händer på en så kort period att det är svårt att smälta allt. Nästa vecka får bli lugn och med tid för reflektion. 

Ja vi kommer att sitta i karantän  större delen av påsken, så det finns inte så mycket kul att rapportera om...men jag kan ju fråga vad gör ni i påsk för att bli lite muntrare ? Är ni hemma eller bortresta? 





2 kommentarer:

  1. Nu får ni krya på er, Kia, Anders och Julia har varit här efter de jobbat och skolan, så jag har fått hjälp med en hel del och så åt vi en liten påskmiddag.
    Ha nu en bra påsk, kram till er från Ulla

    SvaraRadera
  2. Nej men va tråkigt! Nu får ni bli friska fort så ni får träffa Lundströms innan de åker hem. Jag träffade dom igår, Felicia hade Tupperwareparty hos mig.
    Här blir det en lugn påsk. Lite mat, promenader och lite Spa. :) Hoppas på fint väder.
    Önskar er en Glad Påsk (trots magsjuka)!
    Kram /Anna-Karin L.

    SvaraRadera