onsdag 4 mars 2015

Promenader...

Den här veckan har Olle och jag varit själva en hel del. 
Victor har ju som vanligt sina träningar i ishallen och är alltid hemma sent, Peter har varit uppbokad på lite annat kvällstid. Lugnt och skönt för mig och Olle, men åh så långa dagarna blir!
Och på eftermiddagarna blir jag lätt så trött att jag kan lägga mig ner på fläcken för att få vila! Botemedlet har blivit en rask promenad! Olle får kolla på spännande saker han gillar som tex bilar från vagnen och jag får motionera mig varm och pigg. 
Igår matade vi änderna på promenaden. Försökte stoppa en brödbit i Olles hand så han kunde kasta själv, men han ville bara äta upp själv:) 




Idag gick vi ända upp till Julia och tände nya ljus. Det har blivit vår på kyrkogården. Krokusarna börjar titta upp ur rabatterna och all snö är borta. 
Det är skönt att vi byter årstid och att ljuset kommer tillbaks så man kan göra de här promenaderna på sen eftermiddag, men det gör mig också lessen. Ännu en årstid som hon inte är med oss. Det är så orättvist och jag känner mig arg på just det idag! 

Motion tar udden av när det känns jobbigt, det här jag lärt mig, men vissa dagar går det inte att promenera eller träna bort det jobbiga. Det måste få komma fram!

Mamma var här på förmiddagen och lämnade en hel del fina kort  på barnen tagna över åren( ska visa nån dag framöver...) Jättefina kort, men det river i hjärtat och det satte väl helt enkelt igång en jobbig dag. 
Nu ska jag sova så jag får nya krafter tills imorgon.
Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar