tisdag 15 april 2014

Shopping och promenad...

Nä, inget idag heller...det hjälpte alltså inte att det var Olivia dagen...
Besöket hos BM idag gick bra. Magen hade vuxit bra och jag ligger strax över kurvan som jag följt hela tiden . Blodtrycket ytterligare lite högre men ändå bra, hjärtljuden lät också fint så lillkillen verkar iallafall ha det bra i magen, och det är väl huvudsaken.

När Victor kom hem från skolan åkte vi ner på Sunne för att shoppa lite nya kläder till honom. Vi har en väldigt bra affär här i Sunne där vi alltid hittar saker som passar hans stil. Idag blev det ett par tröjor, en "mjukis" väst och nya underkläder. Västen och en av tröjorna åkte på direkt vi kom hem...


Det är kul med Victor för när han väl handlar, då shoppar han loss ordentligt och han köper det han verkligen vill ha och han använder sakerna sen, så det är väldigt sällan det blir hyllvärmare i hans garderob. 
Han hatar att springa runt i olika affärer och titta och jämföra som vi tjejer ibland vill göra, så därför är det skönt när det finns en butik på orten som stämmer så bra:)

Efter middagen åkte vi till Kolsnäs och tog två varv runt udden i snabbt tempo med hundarna, tänkte att det kanske kan hjälpa till, men nejdå, det är väldigt lugnt och fint imagen ikväll också.


7 kommentarer:

  1. Spännande! Bra att det såg bra ut hos barnmorskan i a f :-) Vänta på och vila dig tills prinsen bestämmer sig att komma. Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Tänkte på er direkt jag vaknade igår (vet inte riktigt varför) och skyndade mig att kika in på bloggen för att se om jag missat att ni fått bebis men så var ju inte fallet ;) Kram till er // Åsa G

    SvaraRadera
  3. Nu har det varit tyst "för länge"....har det hänt något?? Kram JM

    SvaraRadera
  4. Hoppas det ligger en liten kille vid ett stinnfullt bröst och njuter av livet :) Göta Petter vad vi är nyfikna! Kram!

    SvaraRadera
  5. Gud va spännande det här är! Vi tänker på er, kram gänget i Backa

    SvaraRadera
  6. Åh hoppas att det tittat ut en liten kille :))) Kram /Anna-Karin L.

    SvaraRadera
  7. Nu är det spännande....när du inte skrivit på några dagar :) säger jag som följer din blogg och tycker det är jättemysigt. Hoppas,hoppas :)
    Glad påsk och ha det gott!

    SvaraRadera