lördag 27 februari 2010

Myslördag

Istället för att krokna ihop i soffan idag i diverse förkylnings krämpor åkte jag med mamma och Julia till Karlstad på gardinjakt.
Tyvärr hittade jag inget kul på tygfronten, men det gjorde inte så mycket. Det var skönt att komma ut i friska luften och att få vara lite social.

Vi åt en varsin god sallad på min morbrors lilla restaurang MaChé. De har så goda sallader där, som man får komponera ihop själv lite som man vill. Jag åt en kycklingsallad med pasta.



Efter allt spring på stan blev vi fikasugna, så då ringde vi till min syster Malin som lyckligtvis var hemma. Och vi var så smarta att vi ringde en liten stund innan vi kom, så hon hann till affären och köpa lite gott kaffebröd. Jag la in ett önskemål om något med choklad i, och eftersom jag är storasyster gjorde hon mig naturligtvis till viljes och köpte både chokladmuffins och dammsugare. Hehe.


Leo mumsar...




Leo och Julia hade så vansinnigt kul när vi hälsade på, så han ville absolut följa med oss hem till Sunne. Han ville leka med Victor också, som är något av en idol i hans femåriga ögon.
Men när det kommer till trygghets känslan är det Julia som gäller. Det var hon som skulle natta honom och läsa saga.



Och medans Tv:n har rullat på här ikväll med Melodifestivalen och diverse barnprogram så har jag varit flitig och stickat en mössa av garnet som jag visade häromdagen. Ja, ska jag vara ärlig så är det tredje försöket med det här garnet.

Först försökte jag att virka med det, men det blev mest som en stenhård klump. Igår stickade jag en mössa av det, fast för med för tunna stickor. Resultatet blev, eh, något som inte liknade en mössa ens. Men idag i Karlstad gick jag in i en sybutik och fick expert hjälp. Så nu är nya stickor i storlek 10 inhandlade, samt att jag fått förklarat för mig HUR man stickar en mössa.
Och så här blev den.
Jag är riktigt nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar