måndag 21 juli 2014

På resande fot...

Nu har vi tagit en paus i allt solande och badande och åkt iväg på en liten minitripp...
I morse styrde vi vår Volvo mot Östergötland och min farmor. Vi ska vara här ett par dar och hjälpa henne att rensa ur några förråd i källaren. Och passa på att umgås också förståss:)
Idag kom vi hit på eftermiddagen och lustigt är att både jag och Peter kännt oss yra och konstiga i huvudet båda två...kan det ha med AC'n i bilen att göra tro? 
Olle sov en liten stund i bilen, men sen var han vaken resten av vägen. Lite jobbigt sista halvtimmen men på det stora hela var det en helt ok långtripp för honom.


Vi har i  vanlig ordning ätit alldeles för mycket mat och fikat lite för mycket så allt är precis som vanligt här hos farmor!


Olle har charmat och dreglat ner henne ordentligt!

Det här blir Olles första tripp med övernattning...Jag provade att lägga honom i farmors säng först, men det ville han INTE! Hans egen kärra var mycket bättre tyckte han, och där kom han till ro ganska fort inför kvällen.


 Han somnade vid 20.30 vilket är hans normala tid. Ska bli kul att se om han håller sina rutiner fast vi är på bortaplan...

Nu säger jag gonatt, bäst att ladda för imorgon ska det rensas och slängas saker. Vi har två stora förråd att gå igenom!

2 kommentarer:

  1. Åh, så skönt farmor skall tycka att det blir. Jag vet ju av egen erfarenhet, tur
    att vi båda har god hjälp. Ha det nu bra och kramar till er alla. från Ulla
    PS är inte Victor med DS

    SvaraRadera
  2. Victor stannade hemma den här gången, tror det blir bäst så för honom. Och så måste vi ju ha. Nån som sköter om växthuset också:)

    SvaraRadera