lördag 29 december 2012

Hej på er!


Hoppas ni som läser har haft en fin och skön jul!
Vi har haft min fina farmor på besök, och därför har det inte blivit så mycket tid på varken dator eller telefon. Vi har istället umgåtts på det gamla vanliga sättet. Dvs pratat med varandra:)

Jag är förundrad över farmor som är 82 år och åker buss med byte i Örebro för att komma hit. Och hennes energi är det inget fel på heller. När vi andra däckar i soffan och sover middag så sitter hon och löser korsord eller lägger en patiens om hon inte är i köket och stökar...! Jag hoppas verkligen att jag blir lika gammal, och får vara så pigg som hon är när jag blir gammal!

Julen är nu över för den här gången, och skönt är det... Det har varit en jul med mycket dubbla känslor. Det har varit mysigt att vara långledig och få vara tillsammans med de man tycker så mycket om. Men Julia har fattats varje minut.

Vi avlutade julaftons kvällen hos mamma med att skicka upp två lyktor i himlen och samtidigt skänka en tanke till de som inte finns med oss längre.







6 kommentarer:

  1. God fortsättning! Visst har julen varit fint med all snö, så som det ska vara.
    Vilken energi din farmor har, härligt!

    Funderar på att köpa sådana lyktor o skicka upp dessa på nyårsafton..mina barn är så ljudkänsliga. Också vill jag tänka på alla djuren o på din Julia!
    Gott Nytt År vill jag önska dig! Kram JM

    SvaraRadera
  2. Ja Maria, så bra att ni haft farmor hos er, att våra tankar har varit hos ER och hos JULIA det vet ni.
    År farmor kvar?
    Hälsningar och kramar till er alla från
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  3. God fortsättning!
    Mysigt med en farmor som är pigg och pysslig :)
    Vi startade julhelgen med att titta till Julias grav och tända ljus, på vägen upp till Mattila. Det var en fin solig dag och platsen är så vacker, liksom Julias sten, alla ljus och fina hälsningar. Men sorgligt till tusen. Tänker mycket på er!
    Sedan hade vi nog den snöigaste julen någonsin och vi åkte både skidor och pulka. Barnen tyckte de hade haft den juligaste julen någonsin, kanske för att här i Karlstad är vi vana vid bar backe i juletider.
    Hörde att man ska meddela någon myndighet, som jag inte minns namnet på, när man skickar upp dessa lyktor, för flygplan kan krocka med dem då de stiger så högt. Men fint är det.
    Varma kramar från ett regnigt Karlstad

    SvaraRadera
  4. Såg din farmor i ishallen en dag med Peter, de var där och tittade på Victor när han tränade. Härligt att få vara så pigg i den åldern! Julen har varit bra fint med en vit jul. Jag har också köpt såna lyktor att släppa upp i luften, men har inte läst om att man ska meddela någonstans.. såg däremot någon notis om att det tydligen var farligt för kossor och andra djur, vet inte om det kanske är om de äter upp den? Jag som trodde jag gjorde djuren en tjänst när det inte låter och smäller.. Ha det så bra nu, Kram Ida

    SvaraRadera
  5. Så mysigt med farmor på besök. Härligt med en sådan energi dessutom!! Verkar som den gått i arv!! :) Kram på er! Bettan

    SvaraRadera
  6. Vill skicka en riktigt GOTT NYTT ÅR hälsning till hela familjen och önska er allt gott. STOR KRAM från oss i hagfors

    SvaraRadera