söndag 5 juli 2015

Första barnlediga dagen...

Nu när Peter och jag separerat så ska vi försöka "dela" på barnen och göra det bästa vi kan för att de ska ha det så bra som det bara går. Victor kommer ich går som han vill, han är så stor så han bestämmer själv vart han vill vara olika dagar, och Olle ska vi till en början ha några dagar i sträck var. Varannan vecka blir för länge att vara utan varandra både för honom och oss! 
Igår em hämtade Peter upp Olle och så var jag helt plötsligt barnledig- över natten också! Nu var det ju bara en dag det handlade om, (lite konstigt då han aldrig varit borta en endaste natt från mig), men ändå så skönt det varit att "ladda om batterierna" lite efter flyttstöket!

Sovmorgon idag och sen åkte jag och Pixi till stranden med fikakorg och bara var. Läste favorittidningarna, käkade gårdagens rester, premiärbadade och njöt av det varma vädret!
Nu ska lillen strax hämtas hem igen och mamman känner sig lite återhämtad och redo för bus igen:)











6 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hello Maria. Nice to see that you feel so good in your new home . I wish you much luke in your new part of life. Take care , big hugs to you all...:)

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Såg din fina blogg och tror att du skulle kunna vara intresserad av en bloggtävling som Svensk Fastighetsförmedling har just nu.
    Om du är med och tävlar har du chans att vinna ett presentkort på inredning (3000 kr) på Svenssons, känd inredningsbutik.

    http://www.svenskfast.se/om-oss/kampanjer/bloggtavling/

    Hälsningar,
    Sandra

    SvaraRadera
  4. black titanium ring - Tioga Arts
    Customized black titanium titanium white fennec ring. Black titanium keychain titanium ring. Black diamond poker. Adjustable blade cap. ford edge titanium Black diamond titanium carabiners poker. 2018 ford fusion hybrid titanium Premium stainless steel.

    SvaraRadera